lopende band

  • Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd fabrikant productielijn
  • Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd fabrikant productielijn
  • Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd fabrikant productielijn

De laatste jaren, heeft het bedrijf een hoop van geld geïnvesteerd, de hardwarefaciliteiten bijgewerkt, gebruikend internationale productiefaciliteiten om hoogte te veroorzaken - kwaliteitssuikergoed/chocolade/gebakken voedselverwerking en verpakkingsmachines met internationale kwaliteit. Samen met verfijnde moderne CNC die materiaal machinaal bewerken, heeft het een uniek technisch proces om de perfecte presentatie van RichYin te bereiken, en de producten van uitstekende kwaliteit die door onafhankelijke technologie worden ontwikkeld wijzen volledig op de constante achtervolging van RichYin van de strategie van de merkinternationalisering.

OEM / ODM

Wij niet alleen voorzien klanten van hoogte - kwaliteit en betrouwbare producten, maar ook ontwerpen en vervaardigen voedselmateriaal volgens hun daadwerkelijke behoeften, verstrekken de algemene oplossingen van de voedselverwerking, ondernemen OEM zaken van diverse standaardvoedselverwerking en verpakkingsmachines, en verlenen professionele technische de dienststeun voor klanten. Creeer grotere waarde voor klanten.

R & D

Ons R&D-team is bestaat uit bijna 10 personeelsleden door Programmateam. Ontwikkel verwervingspersoneel, Structral-ontwerpingenieurs, Product testende ingenieurs en Professionele product assemblerende ingenieurs.

Het programmateam is verantwoordelijk voor de productenontwikkelingen en gehele proccesure van de productenontwikkeling, en het personeel van de ontwikkelingsverwerving is hoofdzakelijk voor zorgvuldig het selecteren van en het kopen van de grondstof voor nieuwe productenontwikkelingen, terwijl de structurele ingenieurs de last van het ontwerpen van de nieuw productverschijningen en de binnenlandse structuurontwerpen nemen. Nadat de nieuwe producten worden geassembleerd, zullen onze testende ingenieurs van het professinalproduct een reeks strikte tests aangaande elke producten uitvoeren om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van de nieuwe innovatieve producten.

Ons R&D-team wordt sterker en technischer door meer te huren specilized onderzoek personnels en het professionelere testen, product certificatietalenten. Als onze klanten om het even welk idee over het ontwikkelen van nieuwe producten hebben, bied ons de steekproeven aan of de ideeën, zullen ons R&D nooit onze klanten neer laten, kunnen wij precies ontwikkelen wat de behoefte van onze klanten. Onze klanten zijn altijd satified en vertrouwend met ons onderzoek en ontwikkelingsvermogen. En ons R&D-team verbetert voortdurend onze productontwerpen volgens de behoefte aan de markten

Laat een bericht achter