Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd

  • China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Verkoper, Andere
Merken: RICHYIN
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 1500000-2000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

De Machinesco. van Jiangsurichyin, Ltd is een dochteronderneming van Haitel Group.It is een intelligent high-tech bedrijf dat zich in het ontwerp, de ontwikkeling, de vervaardiging, de verkoop en de dienst van voedsel en verpakkingsmachine specialiseert. Het heeft rijke ervaring in het het voedsel en gebied van de verpakkingsmachine opgedaan en vele rijpe technologieën gehad. Tot dusver, zijn dozens van machinereeks met succes ontwikkeld om de optimale aanpassing van de automatische machines van de voedselverwerking en verpakkingsmachines te bereiken. Het wordt wijd gebruikt in Voedsel, Drank, Geneesmiddel, Chemisch product, Hardwaretoebehoren en andere industrieën. Het is het aangewezen materiaal om productieautomatisering te bereiken en productieefficiency te verbeteren.

China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

De laatste jaren, heeft het bedrijf een hoop van geld geïnvesteerd, de hardwarefaciliteiten bijgewerkt, gebruikend internationale productiefaciliteiten om hoogte te veroorzaken - kwaliteitssuikergoed/chocolade/gebakken voedselverwerking en verpakkingsmachines met internationale kwaliteit. Samen met verfijnde moderne CNC die materiaal machinaal bewerken, heeft het een uniek technisch proces om de perfecte presentatie van RichYin te bereiken, en de producten van uitstekende kwaliteit die door onafhankelijke technologie worden ontwikkeld wijzen volledig op de constante achtervolging van RichYin van de strategie van de merkinternationalisering.

 

China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Het heeft rijke ervaring in het het voedsel en gebied van de verpakkingsmachine opgedaan en vele rijpe technologieën gehad. Tot dusver, zijn dozens van machinereeks met succes ontwikkeld om de optimale aanpassing van de automatische machines van de voedselverwerking en verpakkingsmachines te bereiken. Het wordt wijd gebruikt in Voedsel, Drank, Geneesmiddel, Chemisch product, Hardwaretoebehoren en andere industrieën. Het is het aangewezen materiaal om productieautomatisering te bereiken en productieefficiency te verbeteren.

China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Momenteel, worden de producten uitgevoerd naar Europa, Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika en andere delen van de wereld, en diep vertrouwd en op door gebruikers geprijst.

China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Wij niet alleen voorzien klanten van hoogte - kwaliteit en betrouwbare producten, maar ook ontwerpen en vervaardigen voedselmateriaal volgens hun daadwerkelijke behoeften, verstrekken voedselverwerking de algemene oplossingen, divers standaardvoedsel en van verpakkingsmachines OEM zaken, ondernemen en professionele technische de dienststeun voor klanten verlenen. Om grotere waarde voor klanten te creëren.

China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

„Verblijf strikt door de Integriteit, de Achtervolging van Voortreffelijkheid“, moeten alle RichYin-mensen het nemen als hun overtuiging en de klanten dienen van ganser harte, warm welkome te bezoeken en te begeleiden klanten in binnen- en buitenland, hopen wij om briljant succes samen met u tot stand te brengen.

China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

Geschiedenis

De Machinesco. van Jiangsurichyin, Ltd is een dochteronderneming van Haitel-Groep. Het is een professionele fabrikant zich in de productie van voedsel automatische verpakkende machines specialiseren, en suikergoed, chocolade, loempia's en koekjesmachines en andere voedselmachines die.
Het bedrijf wordt gevestigd in 2018, is het geregistreerde kapitaal 10 miljoen RMB. Het bedrijf bezet een gebied van 58 mu, is het eerste gebied van de fasebouw 9758 vierkante meters, en het tweede gebied van de fasebouw is 9907 vierkante meters. Het heeft workshops van fabriek 1 van de metaalverwerking, montagefabriek 2, en R&D-centrum. Het bedrijf heeft uitstekend verwerkingsmateriaal en volledige testende middelen.

Dienst

Het bedrijf heeft veel ervaren technici en opdragend personeel die aan het onderhoud van diverse vormende machines, het bakken machines en verpakkende machines kunnen werken. Het perfecte de dienstsysteem en de voldoende vervangstukken verlichten de zorgen van de gebruiker.
Met de bedrijfsfilosofie van het creëren van prima producten, prima kwaliteit en de prima dienst, bevordert RichYin snel de ontwikkeling van het bedrijf; versnel het tempo, verbreed de mening, en verbeter de bedrijf technologische basis en de cognitieve hoogte; aanhangend het principe van het bepleiten van verantwoordelijkheid, het bepleiten van de concurrentie, het nastreven van hoog rendement, en het nastreven van innovatie, verlenen wij kwaliteitsproducten en de uitstekende diensten in binnen- en buitenland aan gebruikers.

Ons Team

China Jiangsu RichYin Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Er zijn 120 werknemers, met inbegrip van 42 technische personen met universiteitsonderwijs of hierboven, rekenschap gevend van 35% van het totale aantal werknemers. Er zijn 9 wetenschappelijke en technische personeel direct belast met technologieonderzoek en ontwikkeling, die 40,9% van het aantal technische personen vertegenwoordigen. De producten van het bedrijf zijn gespecialiseerd, nauwkeurig, speciaal en nieuw.

Laat een bericht achter